ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Επιστολή Προέδρου Δ.Σ. Σερρών στον Πρόεδρο της Ολομέλειας

24.11.2014 


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 53 (ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ)
ΤΗΛ.(2321 0 ) 56315-51659
FAX : 2321 0 58757
62125 - ΣΕΡΡΕΣ
Α.Φ.Μ. 099428080 Α΄ Δ.Ο.Υ. ΣΕΡΡΩΝ

Σέρρες , 24.11.2014


ΠΡΟΣ

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Αξιότιμε Πρόεδρε της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας , κύριε Αλεξανδρή ,

Με την παρούσα σας δηλώνω και διαβεβαιώνω ότι , κατά την συνεδρίαση της Ολομέλειας στα γραφεία του ΔΣΑ , την 21.11.2014 , ουδέποτε ετέθη θέμα και κατ ακολουθία ουδέποτε ψηφίστηκε από εμάς , πρόταση για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος με το ερώτημα αν και κατά πόσο συμφωνούν οι συνάδελφοι με την αποχή ή ποιους τρόπους αντίδρασης προτείνουμε , σχετικά με το εισαχθέν προς ψήφιση σχέδιο νέου ΚΠολΔ .
Αντιθέτως , αυτό που ψηφίστηκε από τους Προέδρους των Συλλόγων , μολονότι διαφωνήσαμε πολλοί από εμάς και εγώ προσωπικά με την πρόταση για δημοψήφισμα , προκειμένου να συνδράμουμε στην προσπάθεια για την ενότητα του δικηγορικού σώματος , είναι να διεξαχθεί δημοψήφισμα με μόνο ερώτημα , το αν συμφωνούν ή όχι οι συνάδελφοι με το προτεινόμενο σχέδιο νέου ΚΠολΔ .
Κατά συνέπεια δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο συνέρχεται εκτάκτως η συντονιστική επιτροπή προκειμένου να διαμορφώσει ερωτήματα , όταν ήδη έχει τεθεί και ψηφισθεί το μοναδικό ερώτημα του δημοψηφίσματος .

Με εκτίμηση ,

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου