ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Δ.Σ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αθήνα, 20.10.2014


ΠΡΟΣ
ΤΟΥΣ κ.κ. ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ
ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


Κυρίες και Κύριοι Πρόεδροι,
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εντός των αμέσως προσεχών ημερών κατατίθεται στη Βουλή το σχέδιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, στο οποίο θα γίνει κατ’ άρθρο συζήτηση των προς ψήφιση διατάξεων.
Παρά την εναντίωσή μας και τις αναλυτικές και πλήρως αιτιολογημένες παρεμβάσεις μας στις προωθούμενες τροποποιήσεις, τις οποίες εκφράσαμε επανειλημμένως προς την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης  και τα μέλη της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής και τελευταία διεξοδικά αναπτύξαμε προς τους κ.κ. Υπουργό Δικαιοσύνης και Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια της Ολομέλειάς μας στα Καλάβρυτα, στο προς ψήφιση κείμενο που θα κατατεθεί στη Βουλή δεν έχει επέλθει καμία αλλαγή.
Κατόπιν των ανωτέρω και εν όψει της στάσης που θα κρατήσουν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της χώρας απέναντι στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, αναμένω τις απόψεις σας, με δεδομένη την ετοιμότητά μας για περαιτέρω ενέργειες.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου