ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΟΙ Δ.Ο.Υ. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ !!!

Ταλαιπωρία στις Δ.Ο.Υ. για την είσπραξη της αποζημίωσης των δικαστικών αντιπροσώπων. Τα αρμόδια γραφεία των Δ.Ο.Υ. δηλώνουν παντελώς απροετοίμαστα για την απόδοση των αποζημιώσεων και τη φορολόγηση αυτών, ζητούν δε την ..... προκαταβολή του φόρου από τους δικαστικούς αντιπροσώπους προκειμένου να τους αποδώσουν στη συνέχεια ολόκληρο το ποσό !!! Εάν λοιπόν προσέλθετε στις Δ.Ο.Υ. για την είσπραξη της αποζημίωσής σας έχετε μαζί σας και το ποσό που αντιστοιχεί στο 23,11 % (φόρος και κρατήσεις) γιατί αλλιώς δεν θα πληρωθείτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου