ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Δ.Σ.Αιγίου: αποχή μέχρι 30/7/2016 αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου

Η Γενικη Συνελευση του Δικηγορικου Συλλογου Αιγιου κατά τη συνεδρίαση  της 30/6/2016, αποφασισε ομοφωνα την παραταση της αποχης των μελών του Συλλόγου, μεχρι και 30/7/2016.
Σύμφωνα με την απόφαση, εκτός από τα θέματα του νέου ασφαλιστικού νόμου, σημειώνονται επίσης: (1) Η εξαιρεση υποβολης φπα σε εισοδηματα εως 25.000 ευρω. (2) Η κατάργηση ολων των παραβολων που προβλεπονται στο υπο διαβουλευση νομοσχεδιο του υπουργείου Δικαιοσυνης (3) Η αποσυρση της  διαταξης που επιβαλει παραβολο στις αναβολες (4) Η απόσυρση της διάταξης για την ενοποίηση των υποθηκοφυλακειων και (5)Τροπολογία για την εκλογίκευση των ποσοστων του ασφαλιστικου νομου.

http://www.lawnet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου