ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Συντονιστική: Συνέχιση πανελλαδικής αποχής δικηγόρων έως 25.04.2016

Η Συντονιστική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που συνήλθε στην έδρα του Δ.Σ.Α. σήμερα Πέμπτη 14.04.2016 επανεξέτασε το ζήτημα του Ασφαλιστικού και αποφάσισε ομόφωνα: 
α) Την παράταση της πανελλαδικής αποχής δικηγόρων έως και την Μεγάλη Δευτέρα 25.04.2016.
β) Τη σύγκληση της Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος το Σάββατο 23.04.2016 στα γραφεία του ΔΣΑ.
ΙΣΧΥΕΙ το πλαίσιο χορήγησης αδειών που αποφάσισε η Ολομέλεια την 14.01.2016 

11 σχόλια:

  1. ομοφωνη πως?
    κατατεθηκε προταση για αποχη μονο εως 22/4 και τελος, και προταση για αλλαγη πλαισιου αδειων ωστε να επιτρεπεται καταθεση και ερευνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια χαρα ειναι η αποφαση. αγωνας μεχρι τελους και όπου βγει! αν περασει το νομοσχεδιο μας τελειωνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ας πάμε σε Καθολική Επιτέλους (Καμί άδεια, καμία εξαίρεση). Αν το είχαμε κάνει από την αρχή θα είχε τελειώσει το θέμα το αργότερο σε 20 μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι επρεπε απ' την αρχη...
      τωρα εχει καταντησει παρωδια...
      ιδιως στα ποινικα οι μισοι δικαζουν ...

      Διαγραφή
  4. ναι γιατι τωρα εσύ πιστεύεις βάσιμα ότι θα αποσυρθει το νομοσχέδιο και θα ξεκινήσουμε από την αρχή την συζήτηση από μηδενική βάση...ορε που ζείτε? που λέει και ο Αυλωνίτης .Μάλλον σε εικονική πραγματικότητα ή τρολλάρετε, θα μας πάρετε όλους στο λαιμό σας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι γιατι τωρα εσύ πιστεύεις βάσιμα ότι θα αποσυρθει το νομοσχέδιο και θα ξεκινήσουμε από την αρχή την συζήτηση από μηδενική βάση...ορε που ζείτε? που λέει και ο Αυλωνίτης .Μάλλον σε εικονική πραγματικότητα ή τρολλάρετε, θα μας πάρετε όλους στο λαιμό σας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέτοια προβατοποίηση δεν την φανταζόμουν ποτέ. Οτι κάποιοι θα αποφασίζουν σε τέτοια έκταση, με τόση ένταση και σε τέτοιο βαθμό για εμένα, χωρίς εμένα... Μιλάμε για τους illuminati δικηγόρους. Τέτοιος σεβασμός στα μέλη των συλλόγων και στον ίδιο το νόμο και των Κώδικα ... Τόση καλή αντίληψη της εποχής, των αναγκών και των προτεραιοτήτων... Ευγε σε όλους. Ειλικρινά ήθελα να ξέρω ποιος εξ αυτών που αποφασίζουν ερήμην μας, έχει τόσο μεγάλη βεβαιότητα για το κύρος των αποφάσεών και για τις συνέπειες αυτών. Στις επόμενες εκλογές να πάτε στη Νικολούλη να βρείτε ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ανησυχείτε ο αγώνας μας δικαιώνεται. Η κυβέρνηση ετοιμάζει απόσυρση ΚπολΔ ασφαλιστικού και κατάργηση ΦΠΑ. Μπε μπε. ..Ξυπνάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φτανει πια. Να παμε ολοι για δουλεια. Τι πραγματα ειναι αυτα! Πρεπει να ζησουμε τις οικογενειες μας! Βεβαιως μας φταιει η αποχη για την κακοδαιμονια μας. Μας φταιει η αποχη που το επαγγελμα μας τα τελευταια χρονια αποτελει τον περιγελο της κοινωνιας. Μας φταιει η αποχη που τρωμε ο ενας τον αλλον. Εχουμε λοιπον τοση δουλεια που η αποχη μας γονατιζει. Αλλωστε στο 100σταρικο θα μας μεινουν στην καλυτερη 38 ευρω. Εμπρος λοιπον συναδελφοι. Ξυπνατε! Εμπρος για δουλεια στα κολχοζ της πατριδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προφανώς ελάχιστοι έχετε καταλάβει ότι όπως γίνεται η αποχή χωρίς καμία άλλη συντονισμένη ενέργεια και χωρίς καν ενιαία αντιπρόταση στο Υπουργείο δεν έχουμε καμία ελπίδα.
    Τώρα αν κάποιοι επιθυμείτε την αποχή για την αποχή δικαίωμα σας.
    Αφήστε και εμάς να έχουμε διαφορετική γνώμη.
    Και φυσικά μην σας ακούσω μετά να σιχτιριζετε για τις ατελείωτες ώρες στα μεγάλα Πρωτοδικεία για να κάνετε μια κατάθεση αγωγης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενώ τώρα στο 100στάρικο μένουν περισσότερα από 38 ευρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή