ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:«Το Δίκαιο και η Επιχειρηματικότητα σε περίοδο κρίσης» Καβάλα 4-6-2015 19:00 - 20:30 Ξενοδοχείο Galaxy

Στη δύσκολη σημερινή συγκυρία που βιώνει η χώρα μας η επιστημονική μελέτη των προβλημάτων που γέννησε η κρίση προκαλεί πάντα το ενδιαφέρον. Γνωστοί ειδικοί από το χώρο του Δικαίου διερευνούν τη σχέση Δικαίου και Επιχειρηματικότητας σε Ημερίδα που διοργανώνει  το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε συνεργασία με το ΤΕΙ Καβάλας, το Επιμελητήριο Καβάλας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας και τις Εκδόσεις Σάκκουλα ΑΕ,  με θέμα «Το Δίκαιο και η Επιχειρηματικότητα σε περίοδο κρίσης». Θα συμμετάσχουν ο πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο καθηγητής Γιάννης Βαληνάκης η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, του ΤΕΙ ΑΜΘ, Πόπη Καλαμπούκα και ο Γρηγόρης Μιχαηλίδης, Λέκτορας του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος των ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αναστάσιος Μητρόπουλος, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας, Άγγελος Τσατσούλης και ο Αναστάσιος Πούλιος, Δικηγόρος, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας.
H Ημερίδα απευθύνεται σε νομικούς, δικηγόρους, ασκούμενους, φοιτητές και όσους ενδιαφερόμενους θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4/6/2015, 19:00 - 20:30 στο Ξενοδοχείο Galaxy με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ:
Καθηγητής Γιάννης Βαληνάκης, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου,
Τμήμα Νομικής, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Αθανάσιος Μητρόπουλος,
Πρόεδρος Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.
Αναστάσιος Πούλιος,
Δικηγόρος, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας
Άγγελος Τσατσούλης,
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας
ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
Ευριπίδης Στυλιανίδης,
Επισκέπτης Καθηγητής, Τμήμα Νομικής, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας,
Βουλευτής Ροδόπης, πρώην Υπουργός
Πόπη Καλαμπούκα,
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια,
Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, ΤΕΙ ΑΜΘ, Δρ. Νομικής
Γρηγόρης Μιχαηλίδης,
Λέκτορας, Τμήμα Νομικής, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
www.destanea.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου