ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Λ.Ε.Α.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ


Κατά τις 13-14-15 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην Βέροια η 13η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των ΛΕΑΔ ΕΛΛΑΔΟΣ που μετά από εμπεριστατωμένες εισηγήσεις και παρεμβάσεις στα θέματα της Ολομέλειας ελήφθησαν και οι κάτωθι αποφάσεις:
1. Θεωρεί ότι σκοπός ύπαρξης και λειτουργίας των ΛΕΑΔ είναι η αλληλοβοήθεια και αλληλεγγύη μεταξύ των δικηγόρων κατά τη διάρκεια της δικηγορίας τους και η αειφορία της περιουσιακής των κατάστασης για τις μελλοντικές γενιές δικηγόρων. Ότι παραλάβαμε από τους οραματιστές ιδρυτές ι:ων ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΣ και των διαδοχών των ΛΕΑΛ πρέπει να διασώσουμε και διατηρήσουμε και για τους δικηγόρους του μέλλοντος. Για τον λόγο αυτό εκφράζουμε την πλήρη αντίθεση στην ακραία ενέργεια της διανομής της περιουσίας στα μέλη που είναι αντίθετη και με τον νόμο και τον σκοπό και ρόλο των ΛΕΑΔ.
2. Να ερευνηθεί από το Δ.Σ. της Ένωσης, ι) η δυνατότητα υλοποίησης της αερομεταφοράς ασθενούς στα πλαίσια της ομαδικής ασφάλισης καθώς και u] η δυνατότητα, όροι και προϋποθέσεις επέκτασης της ομαδικής ασφάλισης εκτός οπό την νοσοκομειακή περίθαλψη σε δημόσια και ιδιωτικά θεραπευτήρια και σε θέματα περαιτέρω ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ενόψει και του άρθρου 44 του Ν.4075/2012.
3. Να προβεί σε ενέργειες νιο την καταβολή των οφειλομένων από τον T,Υ.Δ.Ε. στους ασφαλισμένους του.
4. Με την διευκρίνιση πλήρως του καθεστώτος παρακράτησης χαρτοσήμου στο εφ' άπαξ και τις εισφορές των μελών των ΛΕΑΔ να ενημερωθούν εγγράφως οι ΛΕΑΔ και να κοινοποιηθεί το αποτέλεσμα στους οικείους Δικηγορικούς Συλλόγους.
5. Να υπάρχει εκτός από την ετήσια ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ και ενδιάμεση-ες συναντήσεις των ΛΕΑΔ για την αντιμετώπιση των θεμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος
Ι.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΑΔ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΟΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου