ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας σε έκτατη συνεδρίασή της την Τρίτη 21 – 9- 2010 αποφάσισε τα ακόλουθα:
Η Κυβέρνηση, η «τρόικα» και το υπουργείο Οικονομικών διαβεβαιώνουν σε όλους τους τόνους ότι άμεσα πρόκειται να καταθέσουν νομοσχέδιο για την λεγόμενη «απελευθέρωση» των «κλειστών» επαγγελμάτων.
Τα όσα προβλέπονται στο Μνημόνιο και υπόσχεται να εφαρμόσει η Κυβέρνηση οδηγούν στην κατάργηση του μαχόμενου δικηγόρου, την εξαθλίωση των δικηγόρων (ειδικά των νέων), την παροχή ........
ακριβών και κακής ποιότητας νομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες, μέσω των απρόσωπων και ολιγοπωλιακών σχημάτων και πολυεπαγγελματικών εταιρειών και θα προκύψουν.
Θεωρώντας ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια εφησυχασμού η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας :
- Ζητά για μια ακόμη φορά την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδας ώστε να ενημερωθεί ο κλάδος για τις εξελίξεις και να αποφασιστεί το πλαίσιο δράσης και κινητοποιήσεων .
- Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας να συνυπογράψει αίτηση περί συγκλήσεως της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων
- Κηρύσσει διήμερη προειδοποιητική αποχή την 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2010.
- Κηρύσσει πενθήμερες επαναλαμβανόμενες αποχές από Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010 με ταυτόχρονη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης ώστε να εκτιμάται η κατάσταση που θα διαμορφώνεται.
- Καλεί όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας και τον κάθε συνάδελφο να αντιδράσουν τώρα άμεσα στα σχέδια Κυβέρνησης και «τρόικας».
Φλώρινα, 21-9-2010
skouzekaifilonos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου