ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Η σελίδα αυτή αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της επαρχίας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα...

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας σε έκτατη συνεδρίασή της την Τρίτη 21 – 9- 2010 αποφάσισε τα ακόλουθα:
Η Κυβέρνηση, η «τρόικα» και το υπουργείο Οικονομικών διαβεβαιώνουν σε όλους τους τόνους ότι άμεσα πρόκειται να καταθέσουν νομοσχέδιο για την λεγόμενη «απελευθέρωση» των «κλειστών» επαγγελμάτων.
Τα όσα προβλέπονται στο Μνημόνιο και υπόσχεται να εφαρμόσει η Κυβέρνηση οδηγούν στην κατάργηση του μαχόμενου δικηγόρου, την εξαθλίωση των δικηγόρων (ειδικά των νέων), την παροχή ........
ακριβών και κακής ποιότητας νομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες, μέσω των απρόσωπων και ολιγοπωλιακών σχημάτων και πολυεπαγγελματικών εταιρειών και θα προκύψουν.
Θεωρώντας ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια εφησυχασμού η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας :
- Ζητά για μια ακόμη φορά την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδας ώστε να ενημερωθεί ο κλάδος για τις εξελίξεις και να αποφασιστεί το πλαίσιο δράσης και κινητοποιήσεων .
- Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας να συνυπογράψει αίτηση περί συγκλήσεως της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων
- Κηρύσσει διήμερη προειδοποιητική αποχή την 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2010.
- Κηρύσσει πενθήμερες επαναλαμβανόμενες αποχές από Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010 με ταυτόχρονη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης ώστε να εκτιμάται η κατάσταση που θα διαμορφώνεται.
- Καλεί όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας και τον κάθε συνάδελφο να αντιδράσουν τώρα άμεσα στα σχέδια Κυβέρνησης και «τρόικας».
Φλώρινα, 21-9-2010
skouzekaifilonos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου