ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΘΗΝΑ 13-9-2016

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Εναρξη εργασιων 56 Παρόντες Προεδροι και εκπροσωποι Προεδρων
Πρόταξη του έκτακτου θέματος "ευρωπαίοι δικηγόροι στη Λέσβο". Με 27 ψηφους κατα 22 υπερ και 5 παρον απορριφθηκε η εισηγηση περι οικονομικης συμμετοχης της Ολομελειας στο προγραμμα υψους 10.000 €.
Ενημερωση απο τον Προεδρο: συνεδριαζει σημερα η διοικουσα επιτροπη του ΤΑΝ με θεμα παραταση προθεσμιας καταβολης ασφαλιστικων εισφορων εως 31-12-2016.
2ο θεμα: ομοφωνα δεκτη η εισηγηση της Προεδρου Ιωαννινων κ. Γιωγλη περι επιτροπης που ηδη συνεδριαζει για το θεμα της πιθανης ιδρυσης επαγγελματικου ταμειου.
3ο θεμα: νεος ΚΠολΔ συγκεντρωση των προβληματων και ζητηματων απο την εφαρμογη του νεου ΚΠολΔ με σκοπο την καταδειξη των ανεφαρμοστων διαταξεων και προτασεις λυσεων. Αρμοδιος Προεδρος Πατρας κ. Παπακος.
4ο θεμα: σταση του σωματος μετα την 15-9-2016
Προταση συντονιστικης: πληρης επαναφορα στα καθηκοντα μας απο 16-9-2016 και αναστολη καθε αποχης. Ομοφωνα αποδεκτη.
5ο θεμα: ενημέρωση για ζητηματα πληροφορικης Ολομελειας
Εκτακτο θεμα: προσαρμογη κανονισμου πειθαρχικων μετα την τροποποιηση του Κωδικα Δικηγορων.

1 σχόλιο:

  1. λήξη αποχής με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής...έστω για τα προσχήματα...σα δε ντρεπονται...λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή