ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΧΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΗΔΗ ΠΕΝΤΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

O Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου στη Γ.Σ. της 13ης Σεπτεμβρίου αποφάσισε αποχή έως τις 30.9.2010 και νέα Γ.Σ. για να αποφασισθεί η πορεία των κινητοποιήσεων του !!
Αποχή στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου αποφάσισαν και τα Δ.Σ. των Δικηγορικών Συλλόγων Κατερίνης και Φλώρινας!!
Σε αποχή είναι από σήμερα 15.9. έως τις 23.9.2010 και ο Δικηγορικός Σύλλογος Σπάρτης, ενώ θα απέχουν σήμερα 16.9 και οι δικηγόροι Λάρισας με απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου τους.
skouzekaifilonos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου