ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ &
ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
----------------------------------
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αρ. Πρωτ. 12478 Θεσσαλονίκη 06 Σεπτεμβρίου 2010



Προς
Τον κ. Δημήτριο Παξινό
Δικηγόρο
Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος
Ακαδημίας 60
ΑΘΗΝΑ Κοινοποίηση
Σε όλους τους Προέδρους
των Δικηγορικών Συλλόγων
της χώρας

Κύριε Πρόεδρε,
Ενόψει της επικείμενης κατάθεσης του νομοσχεδίου για την αποκαλούμενη «απελευθέρωση» των «κλειστών» επαγγελμάτων, στα οποία κακώς συμπεριλαμβάνεται και το επάγγελμα του Έλληνα Δικηγόρου,
Z η τ ώ
α) Την σύγκληση Έκτακτης Ολομέλειας τη 10η Σεπτεμβρίου 2010, ημέρα Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για να συμφωνήσουμε και να χαράξουμε κοινή γραμμή απέναντι στις σχετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης και τις πιέσεις της «Τρόικας»
β) Να κληθούν από της πλευρά της Ολομέλειας να συμμετέχουν όλοι οι Δικηγόροι της Ελλάδας (Πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων, Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και απλά μέλη των Συλλόγων) στη μεγάλη διαδήλωση που οργανώνουν τα συνδικάτα και οι θεσμικοί φορείς την 11η Σεπτεμβρίου 2010 στη Θεσσαλονίκη για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας απέναντι στις δυσμενείς εξελίξεις για τον κλάδο και στην πρόθεση της Κυβέρνησης να επιχειρήσει το λεγόμενο « άνοιγμα του επαγγέλματος»
γ) Να επιδιώξουμε παράλληλα συναντήσεις με όλους τους Αρχηγούς των κομμάτων της Ελληνικής Βουλής και τον Πρωθυπουργό, προκειμένου να εξηγήσουμε τις θέσεις μας και τη στάση μας απέναντι στη λεγόμενη «απελευθέρωση» του «επαγγέλματος».

Ο Πρόεδρος

Μανόλης Αν. Λαμτζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου