ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ 30-1-2016

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Εναρξη
1ο Θεμα ΚΠολΔ
Προταση Βαλεργακη για αναβολη συζητησης του θεματος στην επομενη Ολομελεια.
Ομοφωνα αποφασιστηκε η προταξη του θεματος στην επομενη Ολομελεια.
2ο Θεμα Ασφαλιστικο
Εισηγηση Προεδρου
Για σχεδιο προτασης επιστημονικων φορεων και συζητησης με Πρωθυπουργο.
Ενημερωση απο Βερβεσο για προταση προς τον ΔΣΑ απο Υπουργειο Ασφαλισεων.
Προταση Αλεξανδρη για αποχη εως 8-2-2016.

Διακοπή λόγω παρεμβασης μέλους του Δ.Σ. του ΔΣΑ περι μη εξουσιοδοτησης του Προεδρου του απο το Δ.Σ. για υποβολη προτασεων στην Ολομελεια.
Επανεναρξη
Αποφαση Ολομελειας Αποχη εως 8-2-2016, συμμετοχη στον διαλογο για το ασφαλιστικο.
Προτασεις και κριτικη για συμμετοχη στον αγωνα κατα του ασφαλιστικου απο αλλους φορεις επιστημονων αλλα και των δικαστων.
3ο Θεμα
Εγκριση προτασης Θεσσαλονικης περι  τροποποιησης Κωδικα Δικηγορων. Ορισμος επιτροπης Σερρων - Ναξου για επεξεργασια περαιτερω τροποποιησεων.
4ο Θεμα
Παραβολα προαγωγων σε Εφετειο και Αρειο Παγο
Αναγκη νομοθετικηε ρυθμισης.

2 σχόλια:

  1. Αξιότιμε κε Πρόεδρε,
    Με τα παράβολα προαγωγών τι σημαίνει ανάγκη νομοθετικής ρύθμισης. Θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε ενώ αυτό δεν προβλέπεται νομοθετικά;
    Κρίμα για την ολομέλεια μια τέτοια απόφαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλημέρα,
    θα μπορούσατε να διευκρινήσετε τι σημαίνει ¨ανάγκη νομοθετικής ρύθμισης" για τα παράβολα προαγωγών;
    Θα εξακολουθούμε να καταβάλουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή