ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ

O Σύλλογος Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας αποφάσισε αποχή από τα καθήκοντά τους από την Τρίτη 12-1-2016 έως και την Πέμπτη 14-1-2016 με αυστηρό το πλαίσιο χορήγησης αδειών (μόνο παραγραφές). Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας ύστερα και από συνάντηση με τα Προεδρεία των Δικηγόρων και των Συμβολαιογράφων για το συντονισμό των τρόπων αντίδρασής τους απέναντι στο προσχέδιο του ασφαλιστικού, σε έκτακτη συνεδρίασή της, αποφάσισε:
1. Αποχή των Δικαστικών Επιμελητών από τα καθήκοντά τους από την Τρίτη

12-1-2016 έως και την Πέμπτη 14-1-2016 με αυστηρό το πλαίσιο χορήγησης αδειών (μόνο παραγραφές)

2. Σε νέα συνεδρίασή της την Πέμπτη να εισηγηθεί τη συνέχιση της κλιμάκωσης της καθολικής αποχής αορίστου διαρκείας
3. Να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Πέμπτη 14-1-2016 στις 12 το μεσημέρι συγκέντρωση των Δικαστικών Επιμελητών στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και στη συνέχεια πορεία στη Βουλή
4. Να παραμείνουν την Πέμπτη 14-1-2016 ημέρα συγκέντρωσης των Δικαστικών Επιμελητών κλειστά τα γραφεία των Συλλόγων και τα γραφεία των Δικαστικών Επιμελητών.
Υπογραμμίζεται ότι οι Δικαστικοί Επιμελητές αδυνατούν να ανταποκριθούν στις σημερινές, ήδη βεβαρημένες ασφαλιστικές εισφορές και μια νέα επιβάρυνσή τους, σε συνδυασμό με τις υπέρογκες φορολογικές υποχρεώσεις, θα οδηγήσει σε μηδενισμό του εισοδήματός τους και θα αυξήσει τις ροές εξόδου από το επάγγελμά τους".

http://www.legalnews24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου