ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Συγκέντρωση και πορεία επιστημόνων και ελευθέρων επαγγελματιών

OΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

                               ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
                                                                           Αθήνα, 21/1/2016

Συγκέντρωση και πορεία επιστημόνων, αυτοπασχολούμενων, ελευθέρων επαγγελματιών-Δήλωση του Προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών  Συλλόγων Βασίλη Αλεξανδρή(βίντεο).
Νέα, μεγάλη συγκέντρωση και πορεία προς το υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή, πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 21-1-2016 χιλιάδες επιστήμονες(δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί κ.α), αυτοαπασχολούμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες.
Αίτημα των Φορέων που διοργάνωσαν την αγωνιστική κινητοποίηση και επέδωσαν ψήφισμα στη Βουλή, είναι να αποσυρθεί το ασφαλιστικό προσχέδιο που παρουσίασε η κυβέρνηση και οδηγεί όπως τονίζουν, στην οικονομική και επαγγελματική τους εξόντωση.
Αμέσως μετά την επίδοση του ψηφίσματος στη Βουλή, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Βασίλης Αλεξανδρής, τόνισε ότι σύσσωμοι οι διαδηλωτές εκφράζουν την σαφή, συνολική και κατηγορηματική αντίθεσή τους στο προσχέδιο της κυβέρνησης. «Πρόκειται» τόνισε «για απροσχημάτιστη δημοσιονομική πολιτική που παρεμβαίνει σ΄ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο».
Ο κ. Αλεξανδρής κάλεσε τη κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το συγκεκριμένο προσχέδιο, το οποίο όπως είπε δεν είναι βιώσιμο και δεν μπορεί να περάσει και ζήτησε να αρχίσει ένας ανοικτός διάλογος με όλους τους φορείς,  από μηδενική βάση. Διαφορετικά, επεσήμανε, οι επιστημονικοί φορείς δηλώνουν παρόντες και θα απαντήσουν με συνέχιση των αγώνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου