ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Η σελίδα αυτή αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της επαρχίας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα...

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Δ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΑΡΑ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ

   ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΔΡΑΜΑΣ, Τ.Κ. 661 00
Τηλ.: 25210 - 23540, 22694, 55448, 55449, 55456
Φαξ: 25210 - 55332, 55455
http://www.dsdr.gr         e-mail: info@dsdr.gr


                                                                                                                            Δράμα 18-1-2016
                                                                                                                                                 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Δ.Σ.Δ., την Κυριακή 17-1-2016, ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση μεταξύ του Προέδρου και του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας και της βουλευτή Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Χαράς Κεφαλίδου, μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. Συζητήθηκε το επίκαιρο θέμα της πρότασης του Υπουργού Εργασίας κ. Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό ζήτημα. Η κ. Κεφαλίδου συμφώνησε με τη θέση του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας αλλά και της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδας περί απορρίψεως κατά τρόπο απόλυτο και κατηγορηματικό του κυβερνητικού σχεδίου για το ασφαλιστικό σύστημα λόγω της λογικής αυτού η οποία οδηγεί αναπόδραστα στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωση της συντριπτικής πλειονότητας του δικηγορικού κόσμου, αλλά και γιατί οι δικηγόροι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις σημερινές, ήδη βεβαρημένες ασφαλιστικές εισφορές και συνεπώς η σκοπούμενη νέα επιβάρυνσή τους, σε συνδυασμό με τις υπέρογκες φορολογικές υποχρεώσεις (φορολόγηση από το πρώτο ευρώ, αύξηση προκαταβολής φόρου, τέλος επιτηδεύματος, εισφορά αλληλεγγύης κ.λπ.)., συνιστά εν τοις πράγμασιν δήμευση του εισοδήματός τους. 
            Ακολούθως συζητήθηκαν οι θέσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το ασφαλιστικό πρόβλημα της χώρας.
            Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρξει μόνιμος και σταθερός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας και της βουλευτή κ. Κεφαλίδου προκειμένου να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση για τις εξελίξεις τόσο στο επίκαιρο θέμα του ασφαλιστικού όσο και εν γένει στα προβλήματα τοπικά και μη που απασχολούν τον κλάδο.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας

Αναστάσιος Μ. Πούλιος   

1 σχόλιο:

  1. Αυτό είναι το δελτίο τύπου της κας Κεφαλίδου. Του δικηγορικού συλλόγου δεν βλέπω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή