ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Η σελίδα αυτή αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της επαρχίας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα...

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Συναντήσεις του Κ. Παπούλια με τους Δικηγορικούς Συλλόγους Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης

Τους προέδρους των τριών μεγαλύτερων δικηγορικών συλλόγων της χώρας, θα δεχθεί την Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ., ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Παπούλιας θα συναντηθεί με τους προέδρους του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γ. Αδαμόπουλο, του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Στ. Μανουσάκη και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Ν. Βαλεργάκη.
Τη συνάντηση έχουν ζητήσει οι δικηγόροι, προκειμένου να εκθέσουν τις απόψεις του δικηγορικού σώματος, ειδικά μετά την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, ενώ, παράλληλα θα θέσουν προς συζήτηση και τη στοχοποίηση του κλάδου. Επίσης, έχουν ζητήσει συνάντηση και με τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, από τον οποίο περιμένουν απάντηση.
Την ίδια ημέρα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντ. Ρουπακιώτης, θα συναντηθεί στις 12 μ.μ. με τις ηγεσίες των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας, προκειμένου να αναζητηθεί λύση στο θέμα των κινητοποιήσεων των δικαστών.
Ειδικότερα, ο Ρουπακιώτης θα συναντηθεί με τους προέδρους του Συμβουλίου της Επικρατείας, Κ. Μενουδάκο, του Αρείου Πάγου, Ρένα Ασημακοπούλου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ι. Καραβοκύρη, τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντε, καθώς και τους Γενικούς Επιτρόπους του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Διον. Λασκαράτο και των Διοικητικών Δικαστηρίων, Ελένη Διακομανώλη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, η επίμαχη συνάντηση «θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της αναζήτησης λύσης για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη λειτουργία της Δικαιοσύνης, από τις παρατεταμένες κινητοποιήσεις των δικαστικών λειτουργών». 
http://www.express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου