ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Η σελίδα αυτή αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της επαρχίας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα...

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

ΑΙΤΗΜΑ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ

Προς τον Πρόεδρο του ΔΣΘ
ΑΙΤΗΣΗ - ΑΝΑΦΟΡΑ
ΜΑΝΟΛΗ ΛΑΜΤΖΙΔΗ, ΡΩΞΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΤΖΙΚΗ , ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΧΤΣΙΔΟΥ
Δικηγόρων , μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης 
ΘΕΜΑ: Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου – Λήψη απόφασης για αποχή των δικηγόρων Θεσσαλονίκης από τα καθήκοντά τους για την ολομέτωπη φορο-επίθεση της κυβέρνησης και τις λοιπές ρυθμίσεις (τετραπλάσια αύξηση του δικαστικού ενσήμου, επιβολή τέλους στην διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων για τις διοικητικές συμβάσεις, αύξηση του μη νομίμου τέλους επιτηδεύματος)

Kύριε Πρόεδρε,
Μετά την Ολομέλεια της Κομοτηνής που "ναυάγησε" λόγω της άκαμπτης στάσης του κ. Αδαμόπουλου, ο οποίος αρνήθηκε να συμπεριλάβει στα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα νέα φορολογικά μέτρα και την αύξηση του δικαστικού ενσήμου, παρά τις επίμονες προσπάθειες 37 προέδρων, και την «αφωνία» που δείχνει συνολικά το σώμα απέναντι στην ολομέτωπη φορο-επίθεση της κυβέρνησης και τις λοιπές ρυθμίσεις (τετραπλάσια αύξηση του δικαστικού ενσήμου, επιβολή τέλους στην διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων για τις διοικητικές συμβάσεις, αύξηση του μη νομίμου τέλους επιτηδεύματος) ζητούμε την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. του ΔΣΘ και την λήψη απόφασης για αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενόψει το φορολογικό νομοσχέδιο κατατίθεται στην Βουλή την Τρίτη και ψηφίζεται μέχρι την Πέμπτη.
Επομένως , το αργότερο το ΔΣ του ΔΣΘ πρέπει να συγκληθεί μέχρι και την Τρίτη και να λάβει απόφαση τουλάχιστον για διήμερη αποχή των δικηγόρων Θεσσαλονίκης από τα καθήκοντά τους για Τετάρτη και Πέμπτη.
Γι΄αυτό, ΖΗΤΟΥΜΕ:
Να συγκαλέσετε άμεσα το ΔΣ του ΔΣΘ. Να διανεμηθεί το παρόν στα μέλη του ΔΣ του ΔΣΘ Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση.
Με τιμή,
ΜΑΝΟΛΗΣ ΛΑΜΤΖΙΔΗΣ
ΡΩΞΑΝΗ ΚΩΣΤΑΤΖΙΚΗ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΧΤΣΙΔΟΥ


http://www.facebook.com

3 σχόλια:

 1. ΔΙΗΜΕΡΗ Ε; ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΣΗΜΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ......ΚΡΙΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σίγουρα πλάκα μας κάνουν. Τί διήμερη βρε όρνια πουλημένα; Εδώ μας σβήνουν απ' το χάρτη!! Μόνο με καθολική αποχή διαρκείας και αορίστου χρόνου παραλύεις τη Δικαιοσύνη.
  ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ###

  ΑπάντησηΔιαγραφή