ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΤΑΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ

Κοινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Μηχανικοί, Δικηγόροι, Γιατροί
Τετάρτη 29-2-2012, στις 12.00’’
Γραφεία ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ
To TEE, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την προάσπιση της αξιοπρέπειας των Διπλωματούχων Μηχανικών και των Επιστημόνων, έχει αναστείλει  τις λειτουργίες του από Πέμπτη 23 μέχρι την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου.
Σε συνεργασία με όλους τους επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς των Μηχανικών  και συγκροτώντας κοινό μέτωπο με τους Δικηγορικούς Συλλόγους και τους Ιατρικούς Συλλόγους προβάλουμε τους κοινούς μας στόχους για την προάσπιση του κοινωνικού κράτους, την προώθηση ενός κράτους δικαίου και τη σύνταξη ενός αναπτυξιακού σχεδίου εξόδου από την κρίση που θα οδηγήσει σε μια  βιώσιμη ανάπτυξη.
Το ΤΕΕ  συμπαρατάσσεται με την κοινωνία και υψώνει τη φωνή του μαζί με τη φωνή όλων των εργαζομένων. Αντιδρούμε ως πολίτες και ως μηχανικοί ενάντια στην πολιτική που οδηγεί ολοένα και σε μεγαλύτερη ύφεση και στασιμότητα, ενάντια στα φορολογικά και φοροεισπρακτικά μέτρα που πλήττουν τους αδύναμους και τους οικονομικά ασθενέστερους, ενάντια στην πιο στυγνή  πολιτική που έχει γνωρίσει ποτέ ο τόπος.
Την Τετάρτη 29-2-2012 και ώρα 12.00’’ προβαίνουμε σε κοινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη των Γραφείων του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ (Ηπείρου 39) προβάλλοντας τους κοινούς μας στόχους.
Από την Νομαρχιακή Επιτροπή Δράμας του ΤΕΕ- ΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου