ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Η σελίδα αυτή αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της επαρχίας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα...

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Δ.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ Δ.Σ.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
ΤΗΛ 2641057467, ΦΑΞ 2641039190
ΑΓΡΙΝΙΟ 30100
www.dsagrinio.gr

                                                                                                                            ΑΓΡΙΝΙΟ 27/11/20014
                   Προς τους κ. Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου που συνεδρίασε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου, αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:
1)    Ενέκρινε την απόφαση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για τη διεξαγωγή πανελλαδικού δημοψηφίσματος των Δικηγόρων, σχετικά με το νομοσχέδιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και τη μορφή των κινητοποιήσεων του Δικηγορικού Σώματος.
Οι Δικηγόροι καλούνται να απαντήσουν εάν αποδέχονται ή όχι το νομοσχέδιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας υπό τη μορφή που το κατέθεσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης και με την οποία φαλκιδεύονται τα δικαιώματα των πολιτών.
2)    Στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών, οργανώνει ενημερωτική συνέντευξη τύπου την 1ηΔεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ Αιτ/νίας, στην οποία καλούνται όλοι οι φορείς του τόπου μας, για να καταστεί έκδηλη η επιχειρούμενη κατάργηση των δικαιωμάτων των πολιτών, καθώς και η ανάγκη αντίδρασης όλων για την προστασία και περιφρούρησή τους.
3)    Απέχει καθολικά από τα καθήκοντά του από την 25/11/14 έως και την 5/12/14.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ                       ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου