ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Η σελίδα αυτή αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της επαρχίας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα...

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση του Προέδρου του Δ.Σ.Α Βασ. Αλεξανδρή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
                           
                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                    12/11/2014
Συνάντηση του Προέδρου του Δ.Σ.Α Βασ. Αλεξανδρή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και συζήτηση διάρκειας μιας ώρας, είχε σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας και της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, Βασίλης Αλεξανδρής.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να ενημερωθεί από τον κ. Αλεξανδρή για όλα τα θέματα που απασχολούν το δικηγορικό σώμα. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Α ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Παπούλια για όλα τα κρίσιμα προβλήματα των Δικηγόρων. Ο κ. Αλεξανδρής,μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα σοβαρά ασφαλιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα μεγάλο μέρος του δικηγορικού σώματος, στον φόρο επιτηδεύματος και στην υπέρμετρη φορολογική επιβάρυνση των δικηγόρων με την φορολόγηση τους από το πρώτο ευρώ.
Ο Πρόεδρος του ΔΣΑ ανέπτυξε επίσης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τις θέσεις και τις ενστάσεις του δικηγορικού και του νομικού κόσμου σε συγκεκριμένες διατάξεις του υπό κατάθεση νομοσχεδίου για τον νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου