ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Η σελίδα αυτή αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της επαρχίας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα...

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Σε έκταση ανακοίνωσή της η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου αποφάσισε τα ακόλουθα:
1. Αποχή των μελών τoυ δικηγορικου Συλλόγου από τα καθήκοντά τους μέχρι και την 5-12-2014 σε συμμόρφωση της απόφασης Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας. 
2. Την μη συμμετοχή του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου στο δημοψήφισμα για τον ακόλουθο λόγο:
Η απόφαση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας ήταν να γίνει δημοψήφισμα με μοναδικό ερώτημα την επιδοκιμασία ή την αποδοκιμασία του Νομοσχεδίου του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που έχει εισαχθεί προς ψήφιση στην Βουλή. Η εκ των υστέρων ανακοίνωση από την Ολομέλεια περί αντικειμένου του εν λόγω δημοψηφίσματος και του είδους και της μορφής των κινητοποιήσεων διαφοροποιεί αυθαίρετα την απόφαση της ολομέλειας και ουσιαστικά στοχεύει στην υπομόνευση της αγωνιστικής μας κινητοποίησης που έχει ήδη θεσμικά αποφασιστεί.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τεθεί εν αμφιβολία το μοναδικό όπλο που έχει δυστυχώς ο κλάδος μας την αποχή ως τελευταίο ανάχωμα στην απειλή του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.
Αίγιο, 24/11/2014
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Γεώργιος Ι. Μπέσκος
Άγγελος Μουρίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου