ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Δ.Σ. ΑΙΓΙΟΥ: ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
Τηλ. (26910) 26486 - Fax (26910) 29411
Αίγιο 5-2-2016
ΠΡΟΣ: ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Δ.Σ.Α
ΚΟΙΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Κ. Πρόεδρε, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι « …εμείς με τις γραβάτες και τα μαντηλάκια βγάζαμε 40.000 και 50.000 Ευρώ και είχαμε μάθει να μην πληρώναμε…τώρα ήλθε η ώρα να πληρώσουμε…»
Θεωρούμε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι άκρως δυσφημιστικοί για το Δικηγορικό Σώμα και σε κάθε περίπτωση συνιστούν πειθαρχικό αδίκημα σύμφωνα με τον Κώδικα Περί Δικηγόρων.
Δεν μπορεί ο κ. Κατρούγκαλος να εμπαίζει το Δικηγορικό Σώμα και να το δυσφημεί, ενώ ο ίδιος είναι δικηγόρος και γνωρίζει το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιέλθει όλοι μας !!!
Είναι ανέντιμο να σπιλώνει το Δικηγορικό Σώμα αναφέροντας τα ανωτέρω, προκειμένου να δικαιολογήσει την εμμονή του για να περάσει το νομοσχέδιο που αποτελεί το τέλος μας.
Παρακαλούμε προς αποκατάσταση των όσων αναφέρει.
Να ενεργοποιηθούν τα πειθαρχικά όργανα του Συλλόγου σας, διότι κανείς πλέον δεν μπορεί να παίζει με την ζωή μας και την υπόστασή μας για να δικαιολογήσει την πολιτική του ανυπαρξία.
Εκ του Δ. Σ.
Του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου