ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Η σελίδα αυτή αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της επαρχίας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα...

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ
ΠΡΟΣ
τον Πρόεδρο της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας
κ. Βασίλειο Αλεξανδρή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδας
Σέρρες , 23.02.2016
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε ,
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου (18.02.2016) , παρουσιάσατε στα γραφεία του Δ.Σ.Α. αναλογιστική μελέτη για την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού κλάδου των Νομικών , η οποία μελέτη εκπονήθηκε με πρωτοβουλία του δικηγορικού σώματος . Μάλιστα η συγκεκριμένη μελέτη καταλήγει σε πορίσματα , τα οποία είναι τουλάχιστον συζητήσιμα από την πλειοψηφία του δικηγορικού σώματος .
Επειδή λοιπόν οι περισσότεροι Πρόεδροι – μέλη της Ολομέλειας αγνοούμε , όπως αντιλαμβάνεστε , το περιεχόμενο της αναλογιστικής μελέτης και πρέπει να ενημερωθούμε γι αυτή .
Επειδή τα μέλη μας δικαιολογημένα αγωνιούν να πληροφορηθούν τις θέσεις της συνδικαλιστικής μας ηγεσίας σε σχέση με το ασφαλιστικό και την πορεία των κινητοποιήσεων .
Σας μεταφέρω κ. Πρόεδρε το αίτημα πολλών συναδέλφων , μελών της Ολομέλειας , όπως συγκαλέσετε αυτή , εντός του προσεχούς σαββατοκύριακου , προκειμένου να έχουμε σαφή πληροφόρηση για την αναλογιστική μελέτη και προκειμένου να συζητήσουμε για την πορεία της αποχής μας και για όλα τα εκκρεμή ζητήματα του αγώνα μας .
Με εκτίμηση ,
Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών
Παναγιώτης Γ. Καρίπογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου