ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Η σελίδα αυτή αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της επαρχίας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα...

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Οι δικηγόροι ενημέρωσαν αντιπροσωπεία βουλευτών της ΝΔ

Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης ήταν το βασικό αντικείμενο της σημερινής επίσκεψης αντιπροσωπεία βουλευτών της Ν.Δ στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Ειδικότερα, αντιπροσωπεία βουλευτών της Ν.Δ, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνη Γεωργιάδη, επισκέφθηκε σήμερα, τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΣΑ Βασίλη Αλεξανδρή και μέλη του του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Τον κ. Γεωργιάδη συνόδευαν ο συντονιστής τομέων Δικαιοσύνης, Δημόσιας Διοίκησης και Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης Αθάσιος Τζαβάρας.

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκαν για τις θέσεις του δικηγορικού σώματος το οποίο, σύσσωμο, όπως και το σύνολο των επιστημονικών φορέων, απορρίπτει ως αναξιόπιστο και μη βιώσιμο το κυβερνητικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Από την πλευρά τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ επεσήμαναν στους βουλευτές ότι το υπουργείο Εργασίας αρνείται να τους χορηγήσει ποσοτικοποιημένα στοιχεία (αναλογιστική μελέτη).

Για το λόγο αυτό, ο δικηγορικός κόσμος ζητεί την απόσυρση του σχεδίου και την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου από μηδενική βάση με όλους τους κοινωνικούς φορείς.
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου