ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Δ.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
          ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ


 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

            Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α Σ    
                                                          
 

  Ταχ. Δ/νση : Οδός Κολοκοτρώνη,
                      Δικαστικό Μέγαρο
                      Κέρκυρας

  Τηλ.: 26610 39622
  
Fax :  26610 41621
  Email : grammateia@dsc.gr

                                                                       Κέρκυρα 13-5-2014

 

Αρ.Πρωτ 193

 



Προς
1. κ. Πρόεδρο Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας
2. κ.κ. Προέδρους Δικηγορικών Συλλόγων

Θέμα : Ειδική Εκλογική Αποζημίωση Δικαστικών Αντιπροσώπων κατά τις Εκλογές της 18-25/5/2014


       Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας αποφάσισε τα εξής.

1.  Να ζητήσει την άμεση σύγκλιση της Συντονιστικής Επιτροπής Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων, προκειμένου να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του Δικηγορικού Σώματος για το ύψος της ειδικής εκλογικής αποζημίωσης και να απαιτήσει τον επανακαθορισμό της ούτως ώστε αυτή να είναι ανάλογη της ευθύνης ,της πολυπλοκότητας, του χρόνου υπέρ 18ωρης ημερήσιας εργασίας και τις δύο Κυριακές με μεγάλο αριθμό υποψηφίων, με σταυροδοσία ,χωρίς εφορευτικές επιτροπές στα περισσότερα εκλογικά τμήματα, με τρεις κάλπες κ.λ.π.

2.     Να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Ολομέλειας να παραστεί ενώπιον των αρμόδιων Υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικού με στόχο την τροποποίηση της σχετικής ΚΥΑ 18989/10-5-2014 (ΦΕΚ Β’ /1189/10-5-2014)



                    Ο Πρόεδρος                                      Η Γεν. Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου