ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΙΟΥ - ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ - ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ζακύνθου συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, 15-5-2014, και έλαβε την εξής απόφαση.
         1.- Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ζακύνθου θεωρεί ότι το ύψος της αποζημίωσης, που καθορίστηκε για τους δικαστικούς αντιπροσώπους κατά τις τριπλές εκλογές της 18ης και 25ης Μαϊου 2014. είναι απαράδεκτα χαμηλό και πλήρως αναντίστοιχο προς τα σοβαρά καθήκοντα που θα εκπληρώσουν, στο μέγεθος των ευθυνών και στο ιδιαίτερα επίπονο έργο που θα επιτελέσουν. Επίσης, θεωρεί ανεπίτρεπτο το γεγονός της μη καταβολής των απαιτουμένων και για τις δύο εκλογές οδοιπορικών εξόδων, όπως και το γεγονός της μη καταβολής της αποζημίωσης αμέσως μετά την διεξαγωγή των Εκλογών αλλά σε χρόνο απώτερο.
         2.- Ζητεί την ανάκληση όλων των παραπάνω απαράδεκτων αποφάσεων και τον επανακαθορισμό της ημερήσιας αποζημίωσης σε 115 €, όπως και κατά τις αμέσως προηγούμενες εκλογές 2012, για 12 ημέρες τουλάχιστον.
Αλλιώς, προτείνει τη σύγκληση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικ.Συλ. Ελλάδος, προκειμένου να ληφθεί σχετική απόφαση περί αποχής των Δικηγόρων ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ από τα ανωτέρω καθήκοντά τους, άν όχι για τις εκλογές της 18-5-2014, οπωσδήποτε για τις εκλογές της 25-5-2013, σε συνδυασμό με όποια άλλα μέσα, παραστάσεις και υπομνήματα ήθελαν κριθεί ωφέλιμα και αναγκαία.
Ζάκυνθος, 15-5-2014
Ο Πρόεδρος                                           Η Γενική Γραμματέας
Σπύρος Καλογερίας                               Αλεξάνδρα Γιαννούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου