ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 10-12-2012

Επείγουσα ανακοίνωση σχετικά με τη Γενική Συνέλευση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη 28-11-2012 και ώρα 12.00', στο γραφείο της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο, με παρόντα όλα τα μέλη.


Το Διοικητικό Συμβούλιο , κατά την παραπάνω συνεδρίαση, λαμβάνοντας υπόψη :
α) το γεγονός ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου έχουν ορίσει Γενικές Συνελεύσεις για το διάστημα από 05 μέχρι 09 Δεκεμβρίου 2012, έχοντας παρατείνει μέχρι τότε τις κινητοποιήσεις τους, με τη μορφή που η κάθε Ένωση έχει επιλέξει.
β) ότι έχουν ανακύψει διάφορα ζητήματα, τα οποία πρέπει να διερευνηθούν μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας, ώστε να καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης με βάση όλα τα κρίσιμα δεδομένα.

Αποφάσισε κατά πλειοψηφία :
- Τη μετάθεση της προγραμματισμένης Γενικής Συνέλευσης, για τις 10-12-2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Διοικητικών Δικαστηρίων Αθηνών.
- Την παράταση της απόφασης της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης (23-11-2012) μέχρι τις 10-12-2012.

Υπενθυμίζουμε ότι, δυνάμει των αποφάσεων όλων των προηγουμένων Γενικών Συνελεύσεων, εξακολουθεί να ισχύει η δυνατότητα δημοσίευσης αποφάσεων σε όλως εξαιρετικές περιπτώσεις (αιτήσεις αναστολών, πλειστηριασμοί και όσες αποφάσεις κατά την κρίση των Δικαστών των οικείων Δικαστικών Σχηματισμών έχουν επείγοντα χαρακτήρα).

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου