ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Η σελίδα αυτή αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της επαρχίας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα...

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 10-12-2012

Επείγουσα ανακοίνωση σχετικά με τη Γενική Συνέλευση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη 28-11-2012 και ώρα 12.00', στο γραφείο της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο, με παρόντα όλα τα μέλη.


Το Διοικητικό Συμβούλιο , κατά την παραπάνω συνεδρίαση, λαμβάνοντας υπόψη :
α) το γεγονός ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου έχουν ορίσει Γενικές Συνελεύσεις για το διάστημα από 05 μέχρι 09 Δεκεμβρίου 2012, έχοντας παρατείνει μέχρι τότε τις κινητοποιήσεις τους, με τη μορφή που η κάθε Ένωση έχει επιλέξει.
β) ότι έχουν ανακύψει διάφορα ζητήματα, τα οποία πρέπει να διερευνηθούν μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας, ώστε να καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης με βάση όλα τα κρίσιμα δεδομένα.

Αποφάσισε κατά πλειοψηφία :
- Τη μετάθεση της προγραμματισμένης Γενικής Συνέλευσης, για τις 10-12-2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Διοικητικών Δικαστηρίων Αθηνών.
- Την παράταση της απόφασης της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης (23-11-2012) μέχρι τις 10-12-2012.

Υπενθυμίζουμε ότι, δυνάμει των αποφάσεων όλων των προηγουμένων Γενικών Συνελεύσεων, εξακολουθεί να ισχύει η δυνατότητα δημοσίευσης αποφάσεων σε όλως εξαιρετικές περιπτώσεις (αιτήσεις αναστολών, πλειστηριασμοί και όσες αποφάσεις κατά την κρίση των Δικαστών των οικείων Δικαστικών Σχηματισμών έχουν επείγοντα χαρακτήρα).

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου