ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Αδαμόπουλος: Απόλυτος εμπαιγμός των επιστημονικών φορέων από τον ΥΠΟΙΚ

Για απόλυτο εμπαιγμό του επιστημονικού κόσμου εκ μέρους της Πολιτείας, κάνει λόγο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γ. Αδαμόπουλος, με αφορμή τη σημερινή ακύρωση προγραμματισμένης συνάντησης του υπουργού Οικονομικών με εκπροσώπους επιστημονικών φορέων.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Αδαμόπουλος, έπειτα από την προ μίας εβδομάδας άρνησή του να συναντήσει τους εκπροσώπους των επιστημονικών φορέων, ο κ. Στουρνάρας ματαίωσε «άνευ λόγου και δίχως την παραμικρή προειδοποίηση» την προγραμματισμένη για σήμερα συνάντησή τους.
«Η στάση αυτή αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την αλαζονική προσέγγιση του κ. Υπουργού και την πλήρη, κοινωνικά ανάλγητη και ασυμβίβαστη προς την ιδιότητά του ως Υπουργού που έχει κληθεί να υπηρετεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, αδιαφορία του για τα προβλήματα και τις απόψεις του επιστημονικού κόσμου της χώρας, που βιώνει στο μέγιστο βαθμό τις συνέπειες της δυσμενούς συγκυρίας», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΔΣΑ.
Κατηγόρησε τέλος τον υπουργό Οικονομικών ότι η «διαπραγματευτική του δεινότητα» εξαντλείται στις αλλεπάλληλες συναντήσεις του με την τρόικα «και τους λοιπούς δημοκρατικά ανομιμοποίητους παράγοντες, όπου εξυφαίνονται διαρκώς σχέδια που αποσκοπούν στην απομύζηση των εισοδημάτων του μέσου πολίτη και στην καταστρατήγηση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους».
 http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου