ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ 17/18/19-10-2012 - ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΡΙΤΗ 16-10-2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η Συντονιστική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε πριν από λίγο την παράταση της πανελλαδικής αποχής δικηγόρων από τα καθήκοντά τους και την Πέμπτη 18 και Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012.
Αύριο Τρίτη 16.10.2012 συγκαλείται εκτάκτως η Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στην Αθήνα.
www.dslar.gr

 


Αποχή των Δικηγόρων στις 17,18 και 19 Οκτωβρίου
Σύμφωνα με νεότερη, σημερινή απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνήλθε στο κτήριο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, υπό την προεδρία του κ. Γιάννη Αδαμόπουλου, Προέδρου του ΔΣΑ, με αντικείμενο τη συζήτηση και τη λήψη κοινών αποφάσεων σχετικά με τα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα που πλήττουν τον κλάδο, αποφασίστηκε:
α) η πραγματοποίηση αποχής των Δικηγόρων από τα καθήκοντά τους από την Τετάρτη 17 έως και την Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012
και β) η συμμετοχή των Δικηγόρων σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας την 17η Οκτωβρίου με αφετηρία το κτήριο του ΔΣΑ επί της οδού Ακαδημίας και προορισμό το Υπουργείο Οικονομικών.
http://www.lawnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου