ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΝ 17-10-2012



Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας,  αποφάσισε την αποχή των δικηγόρων της χώρας από τα ακαθήκοντά τους την 17-10-2012 ενώ την ίδια ημέρα θα παραμείνουν
κλειστοί όλοι οι Δικηγορικοί Σύλλογοι ενώ θα πραγματοποιηθεί και επίσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών.





Απεργούν στις 17/10 γιατροί, δικηγόροι και φαρμακοποιοί

Σε πανελλαδική απεργία κατέρχονται στις 17 Οκτωβρίου 2012, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ιατροί, φαρμακοποιοί και δικαστικοί επιμελητές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα που πλήττουν τους κλάδους τους, ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Οικονομικών.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε νέα συνεδρίαση τής συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, με τη συμμετοχή εκπροσώπων εννέα επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων τής χώρας.

Κατά τη συνεδρίαση αυτή, αποφασίστηκε το κλείσιμο των υπηρεσιών και των εννέα επίμαχων φορέων στις 17 Οκτωβρίου και συγκέντρωση έξω από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ), Ακαδημίας 60, καθώς και πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών.

Παράλληλα, την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου, θα παραχωρηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία τού ΔΣΑ, στις 12 μ., προκειμένου «να αποτυπωθούν οι θέσεις των ως άνω επιστημονικών και επαγγελματικών κλάδων, να καταδειχθεί η προδήλως εσφαλμένη, κοινωνικά άδικη και ανάλγητη πορεία που ακολουθεί η νομοθετική πρωτοβουλία, στοχοποιώντας επιμέρους επαγγελματικούς κλάδους και τα μέλη αυτών, κυρίως δε τους νέους σε ηλικία που βιώνουν στο μέγιστο βαθμό τις δυσμενείς συνέπειες της παρούσας συγκυρίας».

Επίσης, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, στις 12.30 μ.μ., αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτη Κουβέλη, προκειμένου να του εκθέσει όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο και να ζητήσει την αποτροπή νομοθετικών εκτροπών.
http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου