ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 24-5-2016

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αθήνα, 20.5.2016
 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
 Παρακαλείσθε να προσέλθετε σε συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, τηνΤρίτη24 Μαΐου 2016 και ώρα  11.00, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με θέμα:
 - Ασφαλιστικό. Απόφαση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

12 σχόλια:

  1. Ο δικηγορικός κόσμος δέχεται την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ επίθεση τα τελευταία 40 χρόνια. Η συνέχιση του αγώνα μας είναι ζήτημα Αξιοπρέπειας και Επιβίωσης. Δεν μπορούμε να χαρίσουμε στον Κατρούγκαλο και το συνάφι του πέντε μήνες αγώνων, την ίδια στιγμή που εντείνει την επίθεσή του σε βάρος μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονόδρομος η παράταση της αποχής! Αλλιώς κάθε λίγο και λιγάκι που δεν θα τους βγαίνουν τα νούμερα θα περνάνε τροπολογίες (όπως η προχθεσινή) και ξεχάστε και εκπτώσεις και μη σας πω μπορεί και να τις ανεβάσουν κι άλλο τις εισφορές (άλλωστε το είπε ο Κατρούγκαλος, "αντί να κόψουμε δαπάνες μπορούμε να αυξήσουμε φόρους και εισφορές!")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο αγωνας πρεπει να παραγει αποτελεσματα..και αυτος με αυτην την μορφη της αποχής δεν παραγει, παρα εκκαθαριζει τους μικρομεσαιους μαχομενους δικηγορους πριν τον Κατρουγκαλο...σταματηστε την αποχή τωρα και πάμε για άλλη μ μορφή κινητοποιησεων,αλλιως θα μας παρετε στο λαιμο σας όπως καθε φορά με την αποχη κανετε.το συναισθημα δεν τρωγεται, η αποτελεσματικοτητα μετραει και από αυτη τζιφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο αγωνας πρεπει να παραγει αποτελεσματα..και αυτος με αυτην την μορφη της αποχής δεν παραγει, παρα εκκαθαριζει τους μικρομεσαιους μαχομενους δικηγορους πριν τον Κατρουγκαλο...σταματηστε την αποχή τωρα και πάμε για άλλη μ μορφή κινητοποιησεων,αλλιως θα μας παρετε στο λαιμο σας όπως καθε φορά με την αποχη κανετε.το συναισθημα δεν τρωγεται, η αποτελεσματικοτητα μετραει και από αυτη τζιφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρεπει να συνεχισουμε. Αν σταματησουμε τωρα, αλιμονο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έως τις 30 Μαϊου

    Μέχρι και τις 30 Μαΐου 2016, συνεχίζουν την αποχή τους οι δικηγόροι της Αθήνας, σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

    Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται:

    "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αποφάσισε την συνέχιση της αποχής μέχρι και την προσεχή Δευτέρα 30.5.2016, με το ίδιο πλαίσιο, και διέκοψε τις εργασίες του για την προσεχή Πέμπτη 26.5.2016".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι εσείς που είστε υπέρ της αποχής πείτε μου σας παρακαλώ μέχρι ποτέ θέλετε να συνεχίσουμε; Αν έρθει ο Σεπτέμβρης και δεν έχουμε πέτυχει τίποτα (το πιθανότερο) τι κάνουμε;Συνεχίζουμε μέχρι να ψοφήσουμε ή απλά τότε επιστρέφουμε ακόμη πιο ταπεινωμενοι;
    Σας ρωτάω τόσο καιρό και απάντηση δεν παίρνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ουτε προκειται να παρεις συναδελφε.Απλα να εχεις τη βεβαιοτητα οτι ειμαστε πολλοι αυτοι που διαφωνουμε με αυτην την αποχη. Ουτε να τη ληξουμε αλλα ουτε να την κλιμακωσουμε. Κατ εμε ειναι πασιφανες πλεον οτι παιζονται παιχνιδια στην πλατη μας. Και θυμισου οτι στο τελος του μηνα θα μας πεταξουν ενα τυρακι για τις φετινες ασφαλιστικες εισφορες που ουτως ή αλλως δεν θα μπορουμε να πληρωσουμε, εκτος αν καποιος ειναι εμμισθος, εχει παγιες κλπ.

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο είναι πασιφανές πλέον ότι καποιοι επιδιώκουν να έρθουν οι δικηγορικες εταιρείες γρηγορότερα. Και οι περισσότεροι από εμάς να γίνουμε υπάλληλοι τους.

      Διαγραφή
  9. ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ, ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΣΘ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΠΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 6/6/2016. ΙΣΧΥΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή