ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Δ.Σ. ΑΙΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
Τηλ. (26910) 26486 - Fax (26910) 29411
Αριθμ. Πρωτ.2030
Αίγιο 5-5-2016
ΑΙΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ: Κο Πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων
Κ.Κ Προέδρους, μέλη της Συντονιστικής
Κοιν. Κ.Κ. Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων
Ενόψει της Συντονιστικής που θα γίνει στις 7-5-2016, σας υπενθυμίζουμε την αίτηση που έχει υποβάλει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου προς την διοικούσα Επιτροπή του Ταμείου Νομικών και προς το ΕΤΑΑ για την απορρόφηση των ασφαλιστικών εισφορών του 2015 σε βάθος 3ετίας ήτοι 2016-2017-2018 με καταβολή του 1/3 κατ΄ έτος.
Είναι επιβεβλημένο ως συντονιστική Επιτροπή να προωθήσετε το αίτημά μας διότι είναι αδύνατον οι συνάδελφοι λόγω της παρατεταμένης αποχής να καταβάλουν τις εισφορές τους.
Αναμένουμε να το εισάγετε ως θέμα στη συζήτηση και να ληφθεί απόφαση προκειμένου να προωθηθεί αρμοδίως το συγκεκριμένο αίτημα.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΕΣΚΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ

2 σχόλια:

  1. Καλη η πρωτοβουλια. Αλλα καλυτερη η εργασια. Αποχη= Επαιτες Επαναστατες.Ειναι αργα για δακρυα. Ελπιζω να απορριφθει η προταση. Μονον ετσι θα καταλαβετε οι ανομιμοποιητοι αποφασισαντες τι κακο προκαλεσατε, πριν προλαβει να το προκαλεσει το ασφαλιστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκετα πια με την αποχη και με τους γενναιους αγωνες χωρις αντικρισμα...να δουμε επισης και ποιοι εχουν παγια αντιμισθια-ες και το παίζουν μαχητες..εμας τους μαχομενους μας διαλυσατε πολύ πριν τον Κατρουγκαλο...και επειδη δυστυχώς υπάρχει και τεραστια αμαθεια και ελλειψη ενημερωσης και αναμεσα στους συναδελφους που αγονται και φερονται απο συνθηματα μέχρι 20.000 ευρω καθαρο εισόδημα τα πράγματα δεν είναι χειρότερα με το νεο ασφαλιστικο.όπως και να χει δεν μπορείτε να επιβαλλετε υποχρεωτικη αποχη σε ολους τους δικηγόρους κύριοι Πρόεδροι χωρίς να τους εξασφαλίζετε ουτε μια ενισχυση για το διάστημα της αποχής και χωρίς τη συναίνεσή τους. Αναλάβετε με θάρρος το πολιτικο κόστος της αποτυχίας της βεβιασμένης από τον Ιανουαριο τεράστιας αποχής και βρείτε άλλον τρόπο να επιφερετε βελτιώσεις έστω και μετά την ψηφιση(ως έξυπνο lobby όπως κάνουν άλλοι κλάδοι).Η αποχή δεν παράγει αποτέλεσμα όταν είναι τυφλή,βιαστική,χωρίς κλιμάκωση, και αδιάλλειπτη,δηλαδή η αποχή ως εργαλείο πίεσης αποδείχτηκε διαπραγματεσυη σαν και αυτη του Τσίπρα.Εκλεγήκατε για να ειστε αποτελεσματικοί ,όχι "γενναίοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή