ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Η σελίδα αυτή αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της επαρχίας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα...

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Δ.Σ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αθήνα, 20.10.2014


ΠΡΟΣ
ΤΟΥΣ κ.κ. ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ
ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


Κυρίες και Κύριοι Πρόεδροι,
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εντός των αμέσως προσεχών ημερών κατατίθεται στη Βουλή το σχέδιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, στο οποίο θα γίνει κατ’ άρθρο συζήτηση των προς ψήφιση διατάξεων.
Παρά την εναντίωσή μας και τις αναλυτικές και πλήρως αιτιολογημένες παρεμβάσεις μας στις προωθούμενες τροποποιήσεις, τις οποίες εκφράσαμε επανειλημμένως προς την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης  και τα μέλη της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής και τελευταία διεξοδικά αναπτύξαμε προς τους κ.κ. Υπουργό Δικαιοσύνης και Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια της Ολομέλειάς μας στα Καλάβρυτα, στο προς ψήφιση κείμενο που θα κατατεθεί στη Βουλή δεν έχει επέλθει καμία αλλαγή.
Κατόπιν των ανωτέρω και εν όψει της στάσης που θα κρατήσουν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της χώρας απέναντι στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, αναμένω τις απόψεις σας, με δεδομένη την ετοιμότητά μας για περαιτέρω ενέργειες.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου