ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Η σελίδα αυτή αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της επαρχίας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα...

Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Στα γήπεδα της Δράμας θα διεξαχθεί η τελική φάση του 31ου Π.Π.Π.Δ.Σ.Στην έκτακτη συνδιάσκεψη της ολομέλειας των εκπροσώπων των ομάδων του Π.Π.Π.Δ.Σ., η οποία πραγματοποιήθηκε την 04.10.2014 στο ξενοδοχείο PARK, στο Βόλο, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η διοργάνωση του 31ου Π.Π.Π.Δ.Σ. θα ανατεθεί στην ομάδα των Δ.Σ. Δράμας - Ροδόπης, με τον Δ.Σ. Δράμας να αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για τη διοργάνωση, καθώς και οι αγώνες της τελικής φάσης θα διεξαχθούν στη Δράμα.
Όλοι οι παρόντες εκπρόσωποι των ομάδων ευχαρίστησαν θερμά το Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από την κυρία Αμαλία Σαλονίδου, για την ανάληψη της διοργάνωσης σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς και δεσμεύθηκαν να συμβάλλουν για την επιτυχία του 31ου Πρωταθλήματος.
Έτσι, έκλεισε με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο η διοργάνωση του 30ου Π.Π.Π.Δ.Σ., με την ομάδα του Δ.Σ. Βόλου να παραδίδει τη σκυτάλη της διοργάνωσης σ’ αυτήν των Δ.Σ. Δράμας και Ροδόπης.

http://www.lawsoccer.gr

1 σχόλιο: