ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Λ.Ε.Δ.Ε. - ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Ο Λ.Ε.Δ.Ε. με την με αριθ. πρωτ. 1117/24-6-2014 πρόσκλησή του, καλεί τα μέλη του σε ΈΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση, κατά την 5-7-2014 , ημέρα Σάββατο και ώρα 11,00η πρωϊνή.
Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στα γραφεία του Λ.Ε.Δ.Ε., στην Αθήνα, οδός Αχαρνών 29, 1ος όροφος.
Τα μέλη του Λ.Ε.Δ.Ε, εκπροσωπούνται από τους προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων που είναι μέλη του, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αμίσθων Υποθηκοφυλάκων Ελλάδος και την Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Δικηγορικών Συλλόγων Επαρχίας.

Θέματα ημερήσιας διάταξης
1) Προτάσεις του Δ.Σ. του Λ.Ε.Δ.Ε. για μείωση των συνδρομών του Λ.Ε.Δ.Ε.
2) Προτάσεις του Δ.Σ. του Λ.Ε.Δ.Ε. για μείωση των ενισχύσεων του Λ.Ε.Δ.Ε.
3) Προτάσεις του Δ.Σ. του Λ.Ε.Δ.Ε. για τροποποίηση των διατάξεων του Καταστατικού του Λ.Ε.Δ.Ε.
4) Διάφορα θέματα που αφορούν τον Λ.Ε.Δ.Ε. (Επιστολή Γ. Μπέσκου, ρύθμιση οφειλών σε δόσεις, θέσπιση πόρου υπέρ Λ.Ε.Δ.Ε. και άλλα θέματα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου