ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ Μ. ΛΑΜΤΖΙΔΗ

Μ. Λαμτζίδης: "Δούρειος ίππος" στο σώμα των δικηγόρων
"To περιεχόμονο του εγγράφου του Γ.Γρ. του ΥΔΔΑΔ κ. Νικ. Κανελλόπουλου, που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας αποδεικνύει ποιος ενεργεί ως «Δούρειος ίππος» στο σώμα των δικηγόρων".
     Μ. Λαμτζίδης:
"To περιεχόμονο του εγγράφου του Γ.Γρ. του ΥΔΔΑΔ  κ. Νικ. Κανελλόπουλου, που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας αποδεικνύει ποιος ενεργεί ως  «Δούρειος ίππος» στο σώμα των δικηγόρων. Η Ολομέλεια των Προέδρων οφείλει να ζητήσει ΑΜΕΣΑ την παραίτησή του, να διακόψει οποιαδήποτε επικοινωνία με το ΥΔΔΑΔ και να τον κηρύξει «ανεπιθύμητο» πρόσωπο για τους δικηγόρους.
Επιπλέον δε, οι εκπρόσωποι της Ολομέλειας που μετέχουν στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή του Κώδικα περί Δικηγόρων οφείλουν να αποσυρθούν εντελώς από τις εργασίες της. Είναι φανερό ότι εκεί διεξάγεται διάλογος «κωφών» και οι αποφάσεις των στελεχών του ΥΔΔΑΔ είναι προειλημμένες.
Υπό το πρίσμα αυτής της εξέλιξης αποδεικνύεται ότι η απόφαση της Ολομέλειας για συνέχιση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων ήταν απολύτως ορθή  σε αντίθεση με την ακατανόητη , διασπαστική και ανθενωτική απόφαση του ΔΣ του ΔΣΑ που ακολούθησε αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών της σημερινής Ολομέλειας.
Σε μία καλά ενορχηστρωμένη και ύπουλη επίθεση που δεχόμαστε ως σώμα δεν έχουμε δικαίωμα να «σταυρώνουμε τα χέρια». Τίθεται και ένα άλλο μείζον θέμα συνδικαλιστικής ηθικής. Επιτρέπεται Πρόεδρος της Ολομέλειας, που αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία «αγωνιστικές κινητοποιήσεις», στη συνέχεια να εισηγείται στο Συμβούλιο του ΔΣΑ «αναστολή κινητοποιήσεων» και μάλιστα όταν υφίσταται ένα τέτοιο έγγραφο με αυτό το περιεχόμενο;"
ΜΑΝΟΛΗΣ ΛΑΜΤΖΙΔΗΣ
Μέλος του ΔΣ του ΔΣΘ, πρώην Πρόεδρος του ΔΣΘ
Για να διαβάσετε το έγγραφο του Γενικού Γραμματέα του ΥΔΔΑΔ κ.Ν.Κανελλόπουλου πατήστε εδώ.
 http://www.lawnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου