ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Συλλογή υπογραφών στο ΔΣΑ


Θέμα λειτουργίας των οργάνων του ΔΣΑ, ετέθη την τρέχουσα εβδομάδα στο μεγαλύτερο Δικηγορικό Σύλλογο της χώρας, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί και κατάληψη των γραφείων της οδού Ακαδημίας. Παράλληλα, έχει αρχίσει η διαδικασία συλλογής των απαραίτητων για τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης υπογραφών.  
Ο Βασίλης Κατσαφάδος, μέλος του Δ.Σ. του ΔΣΑ μας δήλωσε σχετικά:
«Στη Γενική Συνέλευση της 14/2 πάρθηκε απόφαση για την αποχή μέχρι 29/2 με συμμετοχή και των έμμισθων δικηγόρων. Είχε παρθεί απόφαση για επανασύγκληση της ΓΣ στις 23 και 28/2. Ο Πρόεδρος δεν συμμορφώθηκε με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και δεν συγκάλεσε εκ νέου ΓΣ, όπως είχε υποχρέωση από το νόμο να κάνει, παραβιάζοντας κατάφωρα τον Κώδικα περί Δικηγόρων. Μάλιστα, αρνήθηκε να συζητήσει το θέμα, όταν το προτείναμε οι σύμβουλοι. Συλλέγουμε πλέον τις απαραίτητες υπογραφές για να γίνει η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, ενώ έχει μεσολαβήσει και κατάληψη στο Δικηγορικό Σύλλογο, ως διαμαρτυρία για το «πραξικόπημα» του Προέδρου. Έχουμε ήδη συγκεντρώσει μέσα σε δυο-τρεις μέρες περίπου τις μισές από τις 2.200 υπογραφές που απαιτούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου