ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Δικηγόροι αποδοκίμασαν τον Γ. Πεταλωτή στην Πάτρα

Φραστική επίθεση από δικηγόρους δέχθηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής, κατά την ομιλία του στην ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων της χώρας που πραγματοποιείται στην Πάτρα.
Ο κ. Πεταλωτής παρέμεινε στο βήμα και απευθυνόμενος προς τους δικηγόρους που του επιτέθηκαν φραστικά, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «το σόου τελείωσε».
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ολομέλειας και πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών Νίκος Παπάκος, καθώς και άλλοι πρόεδροι συλλόγων, ζήτησαν από όσους μετείχαν στο επεισόδιο να αποχωρήσουν από την αίθουσα.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου