ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή Νομικών του Ε.Τ.Α.Α

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή Νομικών του Ε.Τ.Α.Α


Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, ορίσθηκαν τα νέα μέλη της  Διοικούσας Επιτροπής Νομικών, του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων(Ε.Τ.Α.Α)
Νέος Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νομικών ορίσθηκε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών  και της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Βασίλης Αλεξανδρής. Αναπληρωτής του ορίσθηκε ο Δημήτρης Βερβεσός, μέλος του Δ. Σ του ΔΣΑ.
Στη Διοικούσα Επιτροπή Νομικών διορίσθηκαν τα παρακάτω πρόσωπα:  
α) Οι Αλεξανδρής Βασίλειος του Ευσταθίου και Παπάκος Νικόλαος του Σωτηρίου, εκπρόσωποι των Δικηγόρων, ως τακτικά μέλη με αναπληρωτές αντίστοιχα τους Βερβεσό Δημήτριο του Κων/νου και Σταματογιάννη Γεώργιο του Παναγιώτη.
β) Η Μαρία Πουλατζά Αγρέβη του Φωκίωνος, εκπρόσωπος των συμβολαιογράφων, ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Ιωάννα Συμεωνίδη−Μπονέλη του Γεωργίου.
γ) Ο Τόλης Χρήστος του Θωμά, εκπρόσωπος των δικαστικών επιμελητών, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή το Δαμίγο Ευάγγελο του Κων/νου.
δ) Η Μαρία Κατσιαμπάκα του Παναγιώτη, εκπρόσωπος των υποθηκοφυλάκων, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Χαράλαμπο Πειρουνάκη του Ναπολέοντος.
ε) Ο Χρήστος Μαρτίνης του Ελευθερίου, εκπρόσωπος των συνταξιούχων δικηγόρων, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή το Γεώργιο Παλαμήδη του Άγι.
στ) Η Σακελλαρίου Ευανθία του Νικολάου, προϊσταμένη Δ/νσης ΠΕ κατηγορίας του Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή το Λουκά Σαμαρά του Ευαγγέλου, προϊστάμενος Τμήματος ΠΕ κατηγορίας, ομοίως.
Η θητεία των διοριζομένων θα είναι για τρία χρόνια.
Με την ίδια απόφαση, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ(Τεύχος Υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων και Οργάνων Διοίκησης Φορέων του Δημοσίου και Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, Αριθμός Φύλλου 10-15/1/2015) έγινε επίσης ο διορισμός αναπληρωτή Προέδρου,Κυβερνητικού Επιτρόπου και μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο και τις  Διοικούσες Επιτροπές του Ε.Τ.Α.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου