ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ" ΤΩΝ "ΚΛΕΙΣΤΩΝ" ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΤ` ΑΡΧΗΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ενα ακόμη δείγμα της «α λα καρτ» συναίνεσης που υιοθετεί η Ρηγίλλης είναι η επιλογή της να στηρίξει το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων που αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της πολιτικής και κοινωνικής αντιπαράθεσης το προσεχές διάστημα.

«Δεν είμαστε αρνητικοί στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων...» τόνισε χθες ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ κ. Μάξ. Χαρακόπουλος , αλλά έσπευσε να διευκρινίσει ότι όταν μιλάμε για κλειστά επαγγέλματα θα πρέπει να οριοθετηθεί η συζήτηση.

Η τελική στάση του κόμματος θα οριστικοποιηθεί το επόμενο διάστημα, αφού ο κ. Σαμαράς αναμένει τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης. Προτού παρουσιαστεί η θέση της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς θα έχει, όπως σήμερα στη Ρηγίλλης, σειρά επαφών με εκπροσώπους διαφόρων επαγγελματικών ομάδων.

Η κεντρική γραμμή της ΝΔ θα είναι ότι θα στηρίζει διατάξεις που κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και θα ενισχύει το επιχείρημά της πως ψηφίζει πολλά νομοσχέδια της κυβέρνησης. Ουσιαστικά θα αναδεικνύει τη συναίνεση ως παράμετρο για την αντιμετώπιση της κρίσης, ενώ ο κ. Σαμαράς στην αυριανή ομιλία του επί του προϋπολογισμού θα τονίσει ότι η ΝΔ ψήφισε τα 36 από τα 72 νομοσχέδια της κυβέρνησης.
www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου