ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ Γ.Σ. ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ ΛΟΓΩ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ"

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν το απόγευμα της Τετάρτης οι φαρμακοποιοί της Αθήνας και του Πειραιά, αντιδρώντας στη διαφαινόμενη σταδιακή απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. Η πρόταση που θα «πέσει στο τραπέζι» από τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) κ. Κων. Λουράντο είναι το επ' αόριστον κλείσιμο των φαρμακείων και η διακοπή χορήγησης φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους όλων των Ταμείων. «Τέρμα η πίστωση. Στο εξής όλοι θα αγοράζουν φάρμακα τοις μετρητοίς», δήλωσε προς Το Βήμα ο κ. Λουράντος, φανερά ενοχλημένος από την εξέλιξη της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μεταξύ εκπροσώπων των φαρμακοποιών και του υπουργού Υγείας κ. Α. Λοβέρδου.
Στη συνάντηση άναψαν τα αίματα όταν ο κ. Λοβέρδος ανακοίνωσε την απόφασή του να δώσει... ελευθέρας σε όποιον φαρμακοποιό θέλει να λειτουργεί το φαρμακείο του και το Σάββατο τις ώρες που είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα. «Είχαμε πει αρχικά να λειτουργεί το Σάββατο το 20% των φαρμακείων σε κάθε πόλη. Το μέτρο όμως, θεωρώ ότι δεν απέδωσε. Έτσι, αποφασίσαμε να αφήσουμε ελεύθερους τους φαρμακοποιούς. Όποιος θέλει, μπορεί να ανοίγει το Σάββατο το φαρμακείο του», είπε ο υπουργός Υγείας στους εκπροσώπους του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ)
www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου