ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Η σελίδα αυτή αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της επαρχίας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα...

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ - ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Δελτίο Τύπου (09.12.2010)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Σε συνάντηση των Προέδρων των επιστημονικών φορέων Μηχανικών -Δικηγόρων - Φαρμακοποιών - Συμβολαιογράφων σήμερα 9-12-2010, αποφασίσθηκε η από κοινού δράση για την αντιμετώπιση της επίθεσης που έχει εξαπολυθεί εναντίον όλων σχεδόν των κοινωνικών στρωμάτων, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι επιστήμονες. Η προσπάθεια απαξίωσης, ισοπέδωσης και κατασυκοφάντησης κλάδων και εργαζομένων που αποπειρώνται να υπερασπισθούν τον χώρο τους, τα δικαιώματά τους, την ίδια τους την υπόσταση, δεν μένει αναπάντητη.
Διεκδικούμε και υπερασπιζόμαστε τα αυτονόητα, δηλαδή την ύπαρξη και λειτουργία μας ως Επιστημονικών Συλλόγων, ως εργαζομένων και συνειδητοποιημένων πολιτών και αντιδρούμε σε κάθε απόπειρα αποδόμησής μας, ως συνόλου και ως ατόμων.
Βαδίζοντας στα πλαίσια της διακήρυξης της 20ης Απριλίου 2010 επιβεβαιώνουμε στις κρίσιμες μέρες που βαδίζει ο τόπος τον σκοπό μας, που είναι η ενίσχυση και εδραίωση των θεσμών στην βάση της αξιοκρατίας και την υπεράσπιση του Ελληνικού Συντάγματος και ιδία του άρθρου 120 αυτού.
Διατρανώνουμε την άρνησή μας να αποδεχθούμε το έλλειμμα αξιών που υποθαλπόμενο διευρύνεται και δηλώνουμε δυναμικά ΟΧΙ στην ισοπέδωση που σκοπούμενα επιχειρείται από δυνάμεις ξένες προς την παράδοση και τον νομικό μας πολιτισμό.
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΞΙΝΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣwww.dsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου