ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ


ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ                                                   
                              ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ                                ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
                              Βότση 2 - 65403 Καβάλα                                                                       ΔΡΑΜΑΣ
Τηλ: 251.0227430 - Fax:. 251.0224625
E-mail: libteeam@tee.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ "ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ"


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας, στα πλαίσια συμμετοχής του στην Α.Σ. με διακριτικό τίτλο «ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ» που υλοποιεί το πρόγραμμα του Τοπικού Σχεδίου Απασχόλησης "Συγκράτηση Νέων Επιστημόνων στην Περιφέρεια", διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για τους υποψηφίους ωφελούμενους του προγράμματος (δράση 3.02-Α) απευθυνόμενος στους νέους Δικηγόρους και Οικονομολόγους αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι θα ενημερωθούν για τα οφέλη και τη διαδικασία ένταξής τους στο πρόγραμμα.
ΤΟΠΟΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: Αίθουσα Επιμελητηρίου Δράμας (Λ.Λαμπριανίδη 40)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: Τετάρτη 13-3-2013 ώρα 19:00.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
19:00-19:15 Προσέλευση και καταγραφή συμμετεχόντων
19:15-19:30 Χαιρετισμοί
19:30-20:00 Παρουσίαση του προγράμματος από τον Γραμματέα του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας Αναστάσιο Πούλιο
20:00-20:15 Διάλλειμα
20:30-21:00 Ερωτήσεις – συζήτηση.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου