ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΤΥΔΕ - ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΤΑΑ;

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα 01.12.2011
Αριθ. Πρωτ. 22

Προς
τον Πρόεδρο ΕΤΑΑ
κ. Αργύριο Ζαφειρόπουλο

Σας αποστέλλουμε γνωμοδότηση των συναδέλφων –μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ.κ. Βασιλείου Δημηνίκου, Μιχαήλ Παπαγεωργίου, η οποία αντιμετωπίζει τα ζητήματα, παραγραφής, ορισμένου αγωγής και ενεργητικής νομιμοποίησης κατόπιν απόφασης της Ολομέλειας για δικαστική διεκδίκηση των οφειλομένων ποσών από το Ελληνικό Δημόσιο δυνάμει του άρθρου 35 του Ν 2084/1992. Όπως προκύπτει από την απάντηση της γνωμοδότησης επι του ερωτήματος για την ενεργητική νομιμοποίηση, «….το ΕΤΑΑ είναι ο μόνος φορέας που νομιμοποιείται ενεργητικά να ασκήσει οποιαδήποτε αξίωση του ΤΥΔΕ που εντάχθηκε σ’ αυτό, έναντι οποιουδήποτε τρίτου και του Ελληνικού Δημοσίου».
Με την επισήμανση ότι έπρεπε να είχατε προβεί ηδη στις δέουσες ενέργειες για την προστασία της περιουσίας και των ασφαλισμένων του ΤΥΔΕ, σας καλούμε να το πράξετε ΑΜΕΣΑ ενόψει και του ζητήματος της παραγραφής το οποίο αναδεικνύει εμπεριστατωμένα η παραπάνω γνωμοδότηση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου