ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ" ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΛΕΕΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χάρης Καστανίδης με έγγραφο που απέστειλε στο Υπουργείο Εξωτερικών, υιοθέτησε τις απόψεις που ομόφωνα εξέφρασε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας, επί της αιτιολογημένης γνώμης που απηύθυνε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελληνική Δημοκρατία με θέμα τους πιθανούς περιορισμούς της ελευθερίας εγκατάστασης και παροχής υπηρεσιών των δικηγόρων.
Η απάντηση της Ελληνικής Δημοκρατίας με το παραπάνω περιεχόμενο διαβιβάσθηκε από την Ε.Ν.Υ. του Υπουργείου Εξωτερικών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία και θα αποφασίσει αν τελικά η υπόθεση αχθεί ενώπιον του ΔΕΚ, για να κρίνει οριστικά το ζήτημα.
Η αποχή συνεχίζεται μέχρι 7 Ιουλίου 2010 για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου