ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Η σελίδα αυτή αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της επαρχίας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα...

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΛΕΔΕ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Δ.Σ.Α. ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΔΕ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΛΕΔΕ;;;

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                          Αθήνα , 30/9/2016    

Αποφάσεις ΔΣ του ΔΣΑ κατά την συνεδρίασή του στις 28 Σεπτεμβρίου 2016
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, που συνεδρίασε υπό τη προεδρία του Προέδρου του, Β. Αλεξανδρή, στα γραφεία του, την Τετάρτη, 28/9/2016, μετά από ενδελεχή ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών του, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

.....................................................................................
4. Ενημέρωση για τον Λογαριασμό Ενίσχυσης Δικηγόρων Επαρχιών (ΛΕΔΕ) –Διερεύνηση προοπτικής λειτουργίας του φορέα με τη συμμετοχή μελών  του ΔΣΑ.
Ο Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Λαρίσης κ. Δημήτρης Κατσαρός, με τη συνδρομή της διευθύντριας του ΛΕΔΕ, ενημέρωσε  τα μέλη του ΔΣ του ΔΣΑ για τη λειτουργία και τα οικονομικά στοιχεία του Λογαριασμού Ενίσχυσης Δικηγόρων Επαρχιών και εισηγήθηκε να υπάρξει ένας ενιαίος φορέας με τη συμμετοχή και των μελών του ΔΣΑ.
Το ΔΣ του ΔΣΑ αποφάσισε να συστήσει επιτροπή απαρτιζόμενη από τους Συμβούλους κκ.  Νικ. Κουτκιά, Χρ. Κουντούρη, Φώτιο Κωτσή, με την συνδρομή του συμβούλου  Δημ. Βερβεσού,  η οποία θα μελετήσει το θέμα και θα καταθέσει σχετική πρόταση στο Διοικητικό Συμβούλιο.
.......................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου