ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΛΕΔΕ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Δ.Σ.Α. ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΔΕ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΛΕΔΕ;;;

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                          Αθήνα , 30/9/2016    

Αποφάσεις ΔΣ του ΔΣΑ κατά την συνεδρίασή του στις 28 Σεπτεμβρίου 2016
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, που συνεδρίασε υπό τη προεδρία του Προέδρου του, Β. Αλεξανδρή, στα γραφεία του, την Τετάρτη, 28/9/2016, μετά από ενδελεχή ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών του, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

.....................................................................................
4. Ενημέρωση για τον Λογαριασμό Ενίσχυσης Δικηγόρων Επαρχιών (ΛΕΔΕ) –Διερεύνηση προοπτικής λειτουργίας του φορέα με τη συμμετοχή μελών  του ΔΣΑ.
Ο Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Λαρίσης κ. Δημήτρης Κατσαρός, με τη συνδρομή της διευθύντριας του ΛΕΔΕ, ενημέρωσε  τα μέλη του ΔΣ του ΔΣΑ για τη λειτουργία και τα οικονομικά στοιχεία του Λογαριασμού Ενίσχυσης Δικηγόρων Επαρχιών και εισηγήθηκε να υπάρξει ένας ενιαίος φορέας με τη συμμετοχή και των μελών του ΔΣΑ.
Το ΔΣ του ΔΣΑ αποφάσισε να συστήσει επιτροπή απαρτιζόμενη από τους Συμβούλους κκ.  Νικ. Κουτκιά, Χρ. Κουντούρη, Φώτιο Κωτσή, με την συνδρομή του συμβούλου  Δημ. Βερβεσού,  η οποία θα μελετήσει το θέμα και θα καταθέσει σχετική πρόταση στο Διοικητικό Συμβούλιο.
.......................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου