ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 23-4-2016 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΣΑ ΣΤΙΣ 11 Π.Μ.

Συνέρχεται η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας το Σάββατο 23-4-2016 στα γραφεία του ΔΣΑ στις 11 π.μ. με θέμα τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό.


ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ 
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα, 21.4.2016


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Παρακαλείσθε να προσέλθετε σε συνεδρίαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, στις 23 Απριλίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με θέματα:
-Ενημέρωση
-Εξελίξεις στο ασφαλιστικό  
-Στάση του σώματος κατόπιν εφαρμογής του νέου Κώδικα Πολιτικής   Δικονομίας, από 1.1.2016  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


                                              ΒΑΣΙΛΗΣ Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ




6 σχόλια:

  1. προταση ΔΣ κερκυρας : ληξη αποχης και προσφυγη στο ΣτΕ κατά του ασφαλιστικου
    προταση ΔΣ Ξανθης-Καβαλας: αποχη εως τις 6/5..
    προταση ΔΣ Αθηνων : αποχη διαρκειας ολο τον Μαιο
    να δουμε ποια αποψη θα επικρατησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Κπολδ. τώρα τον θυμηθήκατε ? Μετά από 4 μήνες που εφαρμόζεται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ, ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΔΩ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε, αυτο λεμε τοσο καιρο... αλλα που....
      για να δει ο πολιτης τι ωραια να περνανε οι 30 ημερες της προσφυγης, ή να δικαζεται χωρις δικηγορο στα κακουργηματα...
      ενταξει, τωρα ειναι παρωδια η αποχη...
      οι μεγαλοδικηγοροι καθε ημερα ειναι εξω απ' τις εισαγγελιες και τα ανακριτικα γραφεια... τι στο καλο.. τοσες "εξωδικαστικες" δουλειες εχουν???
      ολη η αποχη να χασουν ολοι οι μικροι κανενα αστικο που ειχαν...

      Διαγραφή
  4. Μόνη λύση να σταματήσουν οι αποχές. Να απελευθερωθούν διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις και πλειστηριασμοί.... όλα τα υπόλοιπα "βούτυρο στο ψωμί" του Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθολική αποχή όλο το Μάιο χωρίς άδειες. Δικαιοστάσιο λέμε! Και επιτέλους ουσιαστικός συντονισμός με τις υπόλοιπες ομάδες ε.ε. για κλιμάκωση απο Δευτέρα! Ταυτόχρονα άμεση προσφυγή στο ΣτΕ και ίσως και στο ΕΔΔΑ για να κριθουν αντισυνταγματικα και αντιθετα στο προσθ. πρωτοκολλο 1 της ΕΣΔΑ τα νομοσχεδια καθοτι ασφαλιστικο και φορολογικο μαζί με ΦΠΑ, τελη επιτηδευματος κτλ συνιστουν εν τοις πραγμασι δήμευση του εισοδήματός μας! Συνάδελφοι όσοι δουλεύετε με μαύρα κ δηλώνετε 5000 ετησίως και νομίζετε ότι σας βολεύει το νεο ν/σ ξαναδείτε το εκεί που λέει για 'τεκμαρτές ασφ. εισφορές' και ξαναμιλάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή