ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΧΗ Δ.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 28/29-1-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου, κατά την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:
     1.- Καταδικάζει με τον εντονότερο τρόπο την απαράδεκτη ενέργεια της σημερινής βάρβαρης εμπρηστικής επίθεσης στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου η οποία μάλιστα έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
      2.- Αποφάσισε, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη φρούρησης των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων του Δικαστικού Μεγάρου και την ανυπαρξία οποιωνδήποτε μέτρων ασφαλείας και της ένεκα τούτων πρόκλησης καθημερινού κινδύνου για την ζωή και την σωματική ακεραιότητα των πολιτών και των εργαζομένων σε αυτό, την αποχή των Δικηγόρων, μελών του Συλλόγου, από τα καθήκοντά τους κατά την ΤΡΙΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014.
Ως προς το πλαίσιο της αποχής ισχύει ό,τι και κατά τις προηγούμενες κινητοποιήσεις μας.
             Κόρινθος, 27-1-2014
    Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου