ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Δ.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ;


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΚΑΒΑΛΑΣ
   Παύλου Μελά 5
Τ.Κ. 65403
Τηλ.: 2510224436-2510222289
FAX : 2510228364
 
 


             Καβάλα, 9 Απριλίου 2013  
                                                                  Αριθμ. πρωτ.  887


Προς
κ. Πρόεδρο Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων     Ελλάδος  
Αθήνα
Κοινοποίηση
Προέδρους Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος


κ. Πρόεδρε
κ. Συνάδελφοι


Με το άρθρο 74 παρ. 4α και 4β Ν.4139/2013 (ΦΕΚ Α’ 74/20-3-2013) προβλέπεται η σύσταση επιτροπής για την σύνταξη σχεδίου νέου Κώδικα περί Δικηγόρων.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, η συσταθείσα νομοπαρασκευαστική επιτροπή, με συμμετοχή και της Ολομέλειας, έχει προ πολλού περατώσει το αναληφθέν παρ’ αυτής έργο για την κατάρτιση σχεδίου νέου Κώδικα περί Δικηγόρων, αντικείμενο το οποίο έχει απασχολήσει και αρκετές Ολομέλειες των Προέδρων.
Κατόπιν των ανωτέρω, εύλογος καθίσταται ο προβληματισμός αναφορικά με το περιεχόμενο και την σκοπιμότητα της πιο πάνω διατάξεως και ενδεχομένως επιτακτική η ενημέρωση του σώματος.
                                                          Με συναδελφικούς χαιρετισμούς


                                                                             Αθανάσιος Γ. Αθανασίου                                                                                                                Πρόεδρος Δ.Σ.Καβάλας                                     

 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου