ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Στο χορό των κινητοποιήσεων οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Για είκοσι ημέρες αποφάσισαν να απέχουν από τα καθήκοντά τους οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κατά τη σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της ένωσής του.

Η αποχή, που πραγματοποιείται με αφορμή τις δρομολογούμενες περικοπές των αποδοχών τους θα ξεκινήσει από τις 17 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 6 Οκτωβρίου 2012.

Ειδικότερα, οι δικαστές του ανώτατου δημοσιονομικού δικαστηρίου αποφάσισαν από την έναρξη του νέου δικαστικού έτους και για 20 ημέρες μετά, να κατεβαίνουν από τις έδρες στις 10.30 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου (3.30 μμ).

Παράλληλα, το 20ήμερο αυτό διάστημα αναστέλλεται η δημοσίευση αποφάσεων, όπως επίσης και η έκδοση πράξεων και πρακτικών προληπτικού ελέγχου συμβάσεων μεγάλων έργων και προμηθειών.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

http://www.zougla.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου